RESIDÈNCIA CAN SALAS

El Servei Atlètic Hockey Tours obre les portes a tots els Clubs, equips i grups que vulguin gaudir d'allotjar-se dins del Parc Esportiu de l'Atlètic Terrassa.

 

residencia-hockey-tours

RESIDÈNCIA CAN SALAS

El Servei Atlètic Hockey Tours obre les portes a tots els Clubs, equips i grups que vulguin gaudir d'allotjar-se dins del Parc Esportiu de l'Atlètic Terrassa.

ATLETIC HOCKEY TOURS posa a disposició dels Clubs Europeus un programa complert d'entrenament, competició de màxim nivell, oci, diversió i teambuilding dins de les instal·lacions de l'Atlètic.

La qualitat del nostre servei l'avalen els nostres Clients, els més destacats dels quals son: Sportways, Gantoise HC, KHC Leuven, Highlands High School, Leonidas HC, Three Rock Rovers, South African High School, RotWeiss Wettingen, Dynamo Elektrostal, HTHC Hamburg, Herakles, USA Teams, entre d'altres.

CARACTERÍSTIQUES I INSTAL·LACIONS
icon-staff

Habitacions dobles i quadruples fins a 32 persones

icono-dutxa

Dutxes
i vestuaris

icon-convencions

Sala polivalent

icon-terraza

Àmplia terrassa amb vistes

icono-vistes

Vistes a un entorn natural

icono-wifi

WiFi

icon-residencia

Xalet social de 1.700 m2

icono-restaurant

Servei de restaurant

icon-menjador-privat

Menjadors privats

icon-hockey

3 camps de hockey herba

icon-hockey

Pistes de hockey sala

icon-tennis

Pistes de tennis

icon-pavello

Pavelló multifuncional

icon-padel

Pistes de pàdel

icon-mountainbike

Entorn per mountain bike

icon-piscina

Piscina interior i exterior

icon-activitats-dirigides

Gimnàs

icon-spa

Spa

SERVEIS

Aquesta prestació ofereix alta qualitat en el camp del turisme esportiu. Atlètic Sport Tours es dirigeix a tot grup de persones que vulgui gaudir de confort enmig de la natura i alhora disposar dels mitjans necessaris per practicar l’esport que desitgi. És ideal per concentracions d’equips, preparacions per tornejos, stage’s de pre-temporada i qualsevol tipus d’estada.

Oferim serveis de transport de l’aeroport al club i fins tot a les ciutats més properes, com Barcelona (a 25-30 minuts del Club) o Terrassa (a 5 minuts del Club). S’ha de fer saber que una persona, amb la col·laboració de l’equip tècnic i administratiu del club, està a la disposició dels inquilins durant tota l’estància. És aquesta persona, qui orientarà i organitzarà els horaris d’entrenaments, partits amb equips del nostre club i qualsevol altre reserva d’instal·lacions que el conjunt vulgui realitzar.

Per tant si volen realitzar qualsevol stage de preparació, una convivència de grup o activitat similar gaudint de totes aquestes facilitats, no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres.

RESERVA i CONTACTE

Per a sol·licitar més informació i fer una reserva dels serveis Atlètic Sport Tours, contactar amb el Responsable del Servei, Cristian Peñalba:

Hockey Tours
Enviando