PATROCINI

Patrocinar l'Atlètic, els seus equips, les seves activitats o publicitar-se a les instal·lacions beneficia econòmicament a la seva companyia, la fa créixer com a marca i la diferencia positivament dels seus competidors.

slide-patrocini

PATROCINI

Patrocinar l'Atlètic, els seus equips, les seves activitats o publicitar-se a les instal·lacions beneficia econòmicament a la seva companyia, la fa créixer com a marca i la diferencia positivament dels seus competidors.

VULL MÉS INFORMACIÓ!

Si és una empresa interessada en els programes de Patrocini i Col·laboració amb l’Atlètic, pot posar-se en contacte amb nosaltres de la següent manera:

Sr. David Freixa Paloma
Àrea de promoció i patrocini ATHC
Tel.: 937.870.351
Mòbil: 630.986.382
Mail: publicitat@athc.cat

O bé complimentant el següent formulari:

Patrocini
Enviando

PATROCINADORS CORPORATIUS
sponsors-gris
sponsor Apialia Terrassa
PATROCINADORS OFICIALS

AS. MUTUA TERRASSA
LEYCA BUS
CAVA BENITO
RAMON GRAU
MOTOR MUNICH
EMocional.REG

C.VET. ABAT MARCET
AUDI
VOLKSWAGEN
SEAT
STERN MOTOR
RENAULT

CHEMIPOL
BO DE DEBO
COPISTERIA UNIO
JOAQUIN MARTINEZ
DEDYAUTO
SKEYNDOR

FLICK HOCKEY
COCO CATERING
REST. MUNN
EGARSAT

COL·LABORADORS

FABRAFINQUES
KÑERA
CARRERAS
FINQUES VALLPARADIS
CALÇATS PROGRES
OPTIVALL
CASA PISCINA
CL. DENTAL EL PASSEIG
INTERNATIONAL HOUSE

FIAC ESCOLA IDIOMES
CASAS SABATERS
CITROËN TERRAUTO
EUNCET
E. NEGOCIS S. CUGAT
ATERBA
GOES TRAVEL
SALT IDIOMES

VALLESCAR
TRANS. M. D EGARA
IMAN
NATURALIA JARDINERS
BASE BENITO
COLTI
ARGEMI GARDEN
RETOLS MILIAN

FRANKFURTS DEL VALLES
EXCLUSIVES EGARA
TOC MOBLES
JAF NETEGES
DEDYAUTO
GAES

PATROCINI D’ESDEVENIMENTS

copa-del-rei-athc

LLIGA I COPA DEL REI I LA REINA, DE DIVISIÓ D'HONOR

De forma recurrent, l'Atlètic esdevé la seu dels majors torneigs de les màximes lligues del hockey espanyol, com són les finals o Play Offs de la lliga o la Copa del Rei i la Copa de la Reina.

Els millors equips masculins i femenins, s'enfronten entre ells per assolir el títol de campions. Aquests esdeveniments, compten amb multitud de jugadors, staff i afeccionats dels principals clubs espanyols, així com altres afeccionats a aquest esport d'arreu de la península.
Aquests esdeveniments compten amb una gran Village comercial i una àmplia oferta d'activitats paral·leles a la competició.

Aquests esdeveniments converteixen el club en una autèntica festa del hockey.

DSC_7629 baixada

CAMPIONATS D'ESPANYA

Al nostre club es celebren anualment Campionats d'Espanya, ja siguin de hockey herba o sala, de diverses categories ( sub-14, sub-16, sub-18 o absoluts). Els campionats consten d' aproximadament els 10-12 millors equips espanyols de la categoria en qüestió i mobilitzen multitud d'afeccionats.
Aquests esdeveniments compten amb una gran Village comercial i una àmplia oferta d'activitats paral·leles a la competició.
Aquests esdeveniments converteixen el club en una autèntica festa del hockey.

ralli-motos-athc

RAL·LI DE MOTOS

Un dels actes anuals per excel·lència del Club, que enguany arriba a la quarantena edició. Compta amb multitud de seguidors del món de les "dues rodes clàssiques". L'acte passa per diversos municipis i és seguit en diversos punts, per afeccionats locals.

yellow-cup-athc

YELLOW CUP

Des de l'any 2012, l'Atlètic organitza el Campionat d'Espanya Sub-16 per equips de tennis "Yellow Cup", es tracta d'un dels campionats de tennis més importants a tot l'estat espanyol.
En els darrers cinc anys, aquest esdeveniment ha adquirit enters en clubs i esportistes participants, fins a la cinquena edició, que el 2016 ha acollit 62 equips i 300 tennistes. Any rere any, s'hi donen cita els principals clubs de tennis de l'estat, durant una setmana de competició.
L'Atlètic, durant la Yellow Cup, es converteix en un festival del tennis, on es respira un ambient immillorable. El torneig compta amb un Village i una agenda social intensa.

campionat-padel-athc

TORNEIGS OFICIALS DE PÀDEL

Cada any les pistes de pàdel de l'Atlètic acullen diversos torneigs principals de la Federació Catalana de Pàdel, com són els Grand Slam, Or, Plata i Bronze.
En aquests torneigs, el millor pàdel català es desplaça al nostre Club. Els seguidors d'aquest esport poden gaudir del millor nivell de pàdel en categories absolutes i també júnior.
Són actes clau a l'agenda de l'Atlètic, per la seva repercussió i nivell esportiu. Aquests actes compten amb un Village i una agenda social intensa.

cloendes-athc

CLOENDES FINAL DE TEMPORADA

Les cloendes de final de temporada són esdeveniments de gran afluència dels esportistes i familiars de cada una de les seccions esportives del Club. En aquests actes, es celebra la fi de l'activitat anual de la secció, mentre que es fa homenatge a tot allò destacat de l'any.
La cloenda del hockey sènior, la cloenda de l'escola de hockey (grocs i negres), el final de temporada de tennis i de pàdel, així com la cloenda de les escoles d'iniciació i activitats poliesportives, compten amb la participació de més de 2000 persones, ja siguin esportistes, staff o directius, així com famílies.

Així mateix, el primer divendres de Juliol, es porta a terme l'acte de cloenda oficial de la temporada del Club, amb una gala institucional d'entrega de distincions que compta amb la participació de nombrosos socis i sòcies i de les màximes autoritats vinculades a l'Atlètic.
Aquests actes són esperats amb moltes ganes per part de tots els socis del Club i tenen una gran repercussió social.

PATROCINI DE LA REVISTA

slider-rusc-athc

PATROCINI DE LA REVISTA

El rusc és la revista oficial de l’Atlètic i va dirigida a tots els seus socis. És un reflex del dia a dia al club, mostrant continguts d’interès relacionats amb totes les seccions esportives, activitats i actes que es duem a terme i la vida al club.
Si busques transmetre un missatge directe a tots els nostres socis, informant sobre el teu negoci, el rusc n’és l’eina adequada.

CESSIÓ D’ESPAIS

L'Atlètic posa a la seva disposició i a disposició de la seva empresa, qualsevol de les nostres instal·lacions, detallades a continuació, perquè duguis a terme qualsevol tipus d'acte, de forma òptima El club és un lloc ideal per celebrar-hi actes, pel seu magnífic entorn i les seves fantàstiques instal·lacions.

Les instal·lacions que l'Atlètic posa a la teva disposició, són:

Estadi de Hockey Josep Marquès, amb gespa artificial d’última generació i graderia per a 1.500 persones.

Tres camps de hockey de gespa artificial

Vuit pistes de tennis, de terra batuda

Dues pistes de tennis, de terra batuda artificial

Tres pistes de tennis, ràpides i de greenset
Una pista de pàdel central, panoràmica
Set pistes de pàdel amb parets de vidre

Piscina coberta de 25m sense clor

Piscina exterior de 25m i solàrium

Piscina exterior de 10m per a infants

Pavelló poliesportiu amb graderia

Pista poliesportiva exterior

Camp d’obstacles de Biketrial

Sales d’activitats dirigides

Nova Sala de Fitness d’última generació
Spa amb Sauna, bany de vapor, jacuzzi, Uva i dutxes
Servei Atlètic Salut amb dues cabines de tractaments

Vestidors

Restaurant Xalet

Terrassa d’estiu Xalet

Cafeteria snack‐bar Xalet

Sales de convencions/ banquets

Sales de reunions

Sales de relaxació/lectura