ÀREA FITNESS

El Club té habilitats 1000m2 per a la pràctica del Fitness, ja sigui mitjançant Activitats Dirigides, o bé treball amb maquinària d'última generació en una Nova Sala de Fitness.

DSC_5000 baixada

ÀREA FITNESS

El Club té habilitats 1000m2 per a la pràctica del Fitness, ja sigui mitjançant Activitats Dirigides, o bé treball amb maquinària d'última generació en una Sala de Fitness nova.

El Club disposa de prop de 1000m2 destinats al Fitness i les Activitats Dirigides.

Com a gran novetat, es disposa d’una Nova Sala de fitness de 400m2 amb maquinària Technogym de nova generació, amb màquines de musculació, treball cardiovascular, pes lliure entrenament dirigit o funcional. A més, inclou una àmplia zona polivalent per a estiraments, abdominals i entrenament funcional.

La sala compta amb monitors titulats per a assessorar els usuaris, amb la possibilitat de preparar rutines personalitzades. Així mateix, és possible participar de les Activitats Dirigides express que es porten a terme a la Sala de Fitness, així com de contractar el servei d’entrenador personal, o d’entrenament en grup.

HORARI

De dilluns a divendres de 7 a 22:30h Dissabte, Diumenges i festius de 8 a 21:30h

ACTIVITATS DIRIGIDES

Com a novetat, el Club compta amb dues Sales d’Activitats Dirigides, amb una gran graella d’activitats setmanals de diversa tipologia i intensitat.

Hi ha activitats adaptades per a tots els típus de necessitats i públics.

ENTRENADOR PERSONAL

El Club posa a disposició de tots els socis el Servei d’Entrenament personal per a assolir els objectius de cada soci.
Sentir-se en forma, millorar la condició física general, aprimar-se, millorar la mobilitat, reforçar alguns grups musculars, rehabilitar una lesió o bé gaudir fent un entrenament cardiovascular, són alguns dels objectius amb els que l’entrenament personal et pot ajudar.

CLASSES D'HIPOPRESSIUS

Es tracta d'un mètode d'entrenament global amb exercicis posturals i respiratoris. Els hipopressius ajuden a millorar la postura i l'equilibri, redueixen el dolor lumbar, reforcen la faixa abdomino-lumbar i el perímetre de la cintura.

CLASSES DE JIU-JITSU

Conegut com a "art suau", és l'art marcial d'origen japonès utilitzat pels samurais, anterior al naixement del judo o l'aikido, i es basa en la idea de la no resistència contra l'adversari, aprofitant la seva força per vence'l.

VULL INFORMACIÓ

Informació àrea fitness
Enviando